Fıstıklı Pansiyon ve Apartları ile ilgili sayfamızdan sizlere en son haberleri en son resim galerilerini paylaşıyoruz. Bilindiği gibi Yalova’nın Armutlu İlçesinde pek çok pansiyon ve apart daire hizmet vermektedir. Fıstıklı Pansiyon ve Apartları Fıstıklı köyünde yıllardan beri hizmet veren tüm pansiyon işletmeleri ile Apart daire işletmeciliğini sizlere tanıtmak istiyoruz.

Marmara Denizinde nadide yerlerden biri olan ve konum itibariyle başta İstanbul olmak üzere pek çok metropol insanı Armutluya feribotlarla gelmektedir. Gerek ulaşım kolaylığı gerekse denizinin son derece temiz olması hasebiyle fıstıklıda bulunan pansiyon ve apart daireler tercih edilmektedir. Bu yüzden özellikle yaz aylarında büyük bir ziyaretçi akınına uğramaktadır.

Fıstıklı köyünde hizmet veren başlıca pansiyon ve Apart Daireler

 

Sitemizden de inceleyebilme imkanına sahip olduğunuz bu pansiyon ve Apart dairelere ait tüm resimleri ve konaklama imkanına ait bilgilere ulaşabilirsiniz. Her bir işletmeye ait bilgilere o işletmenin iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.  Rezervasyon yaptırmadan Fıstıklı köyünde tatil yapmayı düşünüyorsanız bir kez daha düşünün deriz. Özellikle ağustos ayında boş yatak bulmak son derece zor. O yüzden sitemizden fıstıklı pansiyon işletmelerinin iletişim numarasından işletme sahipleriyle irtibat kurmanızı önermekteyiz.

Gecelik fiyatlar değişkenlik gösterdiği için fikir sahibi olmak için diğer pansiyon ve apart dairelerle de iletişime geçme imkanına sahipsiniz. Hemen fıstıklı pansiyonları sayfamızı inceleyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir